- آقای مسعودی 40 سال دارد و پزشک است . او دارای همسر و سه فرزند است و در یک آپارتمان زندگی میکند . به نظر شما او در هر یک از نقش های زیر چه مسئولیتهایی بعهده دارد ؟

بعنوان پدر : وسایل مورد نیاز خانه را بخرد . در مواقع حساس تصمیمات لازم و مهمرا بگیرد .مراتبمحبت و احترام به فرزندان ، تلاشبرای تربیت صحیح آنها فراهم آورد . امکاناتتحصیل و شکوفایی استعدادهای فرزندان فراهمکردن غذا ،لباس و مسکن برای آنان . بعنوان همسر : محبت ، توجه و احترام به همسر همکاری و تقسیم کار با همسر در انجام امورمنزل ،همکاری و هم دلی در تربیت فرزندان ، فراهم کردن وسایل زندگی مانند غذا ، لباس و مسکن مناسب.

بعنوان پزشک : به بیماران خود رسیدگی و برای بهبود آنها تلاش کنند .

بعنوان فرزند پدر و مادر خود : محبت ، توجه واحترام نسبت به پدر و مادر ، دیدار آنان ، برآوردن خواسته هایشان و کمک و رسیدگی به آنان .

بعنوان همسایه : محبت و احترامبه همسایه ، جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای همسایه، مشارکت در اداره ساختمان ، ارتباط مناسب وکمک و همدلی به همسایگان در موقعیت های مختلف .

4 - باتوجهبه آنچه در درس علوم خوانده اید ،همفکری کنید و شگفتی های کار یکی از اعضای بدن را توضیح دهید .

یکی از شگفتی هاکلیه ها هستند . ما دو کلیه در سمت راست و چپبدن خود داریم که کار آنهاتصفیه خون ودفعسموم بدن است .

5 - پیمان نامه ای در باره بدن خود بنویسید و در آن قول بدهید که از این پس از اعضای بدنخود مراقبت می کنید تا سالم و تندرست باشید .

من قول میدهم از چشم های خود مراقبت کنم و زیاد جلوی تلویزیونو کامپیوتر نشوم تا به آن صدمهنزنم . من قول میدهم کهاز معده خود مراقبت کنم و از غذاهای زیان آور مانند پفک وچیپس استفاده نکنم تا به آن آسیبی نرسد و مریض نشوم

جواب فعالیت های درس 9 مطالعات نهم

جواب فعالیت های درس 9 مطالعات هشتم

جواب فعالیت های درس 9 مطالعات هفتم

سوالات درس 9 مطالعات نهم

سوالات درس 9 مطالعات هشتم

سوالات درس 9 مطالعات هفتم

جواب فعالیت های درس ۸ مطالعات نهم

، ,بعنوان ,همسر ,های ,آنان ,مراقبت ,قول میدهم ,من قول ,و احترام ,خود مراقبت ,مراقبت کنم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

واردات و صادرات مواد غذايي fjk دانلودستان مطالب اینترنتی ردیاب و طلایاب و فلزیاب گراویتاتور | GRAVITATOR 10 نکات کلیدی برای حرفه ایان تجزیه و تحلیل سطح ورودی mtarhe بلاگی برای فایل ها مامان آنا khanevadehekhoob